home :: bio :: performances :: classes :: CDs&DVDs :: lyrics :: articles :: gallery :: links
etusivu :: esittely :: esitykset :: opetus :: CD&DVD :: sanat :: artikkelit :: galleria :: linkit

email
phone
facebook
facebook
newsletter

On-line tanssitunti

Sinulla on mahdollisuus opiskella helposti itämaista tanssia omassa kodissasi. Outin yli kahdenkymmenen vuoden tanssikokemus ja varsinkin Egyptissä vietetty aika ammattitanssijana antaa aivan erityisen näkökulman itämaiseen tanssiin. Hänen on-line kurssinsa sopivat kaikille tanssijoille.

Egyptianize your dance

Outin ensimmäinen englanninkielinen on-line tanssitunti Egyptianize Your Dance antaa vinkkejä miten omasta tanssista saa enemmän egyptiläistyylisen. Tämä tanssitunti on ilmestynyt 2012.

DVDt

Outin DVDt ovat upea lisä kenen tahansa tanssijan videokirjastoon.

The Basics With Outi DVD

Outin uusin DVD The Basics With Outi on täydellinen kokonaisuus itämaisen tanssin alkeistekniikasta. Se on julkaistu elokuussa 2012.

Outi Wa Bas DVD

Outi Wa Bass DVD esittelee Outin shown suoraan Kairosta. Näe ja koe egyptiläinen tunnelma, sekä nauti energisestä tanssista. DVD on ilmestynyt 2009.

CDt

Musiikki on tanssin sielu. Yleensä Outi esiintyy bändin kanssa, mutta toisinaan hänen on turvauduttava äänitettyyn musiikkiin. Tästä syystä hän on äänittänyt musiikkia egyptiläisten huippumuusikoiden kanssa.

Outin kokemus tanssitähtenä Kairon lavoilla näkyy hänen tuottamissaan cd-levyissä. Kappaleet on sovitettu erityisesti itämaisen tanssin esiintymisiin. Rytmivaihtelut, aksentit ja muut yksityiskohdat tuovat eloa musiikkiin. Lopputuloksena on monet kuuntelukerrat kestävää musiikkia.

Negmet El Layali CD

Negmet El Layali (eng.) on täynnä upeaa arabimusiikkia. Tällä CDllä on sekä uusia, vartavasti Outille sävellettyjä kappaleita, että tanssittavaksi sovitettua musiikkia. CD on äänitetty Kairossa ja se on ilmestynyt toukokuussa 2014.

Rhythms For The Basics With Outi CD

Outin uusin CD Rhythms For The Basics With Outi on täynnä rytmejä. Se on ihanteellinen oppimiseen, opettamiseen ja harjoitteluun! Myös tämä CD on äänitetty Kairossa ja se on ilmestynyt heinäkuussa 2012.

Helm El Raqs CD

Outin Helm El Raqs vie kuulijat mukanaan. Levylle on koottu sielukkaita klassikoita, reippaita kansantansseja sekä helposti käytettäviä taksimeja. CD on äänitetty Kairossa ja on ilmestynyt keväällä 2009.

Al Amoura CD

Al Amoura on mahtava kokoelma lauluja, joita on helppo yhdistellä erilaisiin esiintymiskokonaisuuksiin. Mukana on myös Outille vartavasten sävellettyä musiikkia. CD on äänitetty kokonaan Kairossa ja se ilmestyi 2007.

website design by
Michelle Joyce, Website Delight

copyright © Outi 2007–2022 all rights reserved