home :: bio :: performances :: classes :: CDs&DVDs :: lyrics :: articles :: gallery :: links
etusivu :: esittely :: esitykset :: opetus :: CD&DVD :: sanat :: artikkelit :: galleria :: linkit

email
phone
facebook
facebook
newsletter

Opetus

opetus | VIIKKOTUNNIT | TIIVISKURSSIT

belly dance class in cairo"Opettaessani tahdon antaa oppilailleni niin paljon kuin he voivat vastaanottaa. On hyvin palkitsevaa nähdä heidän edistyvän."

Outi on hyvin arvostettu opettaja. Hänellä on oppilaita ympäri maailmaa ja hän matkustaa maailmanlaajuisesti pitämässä tanssikursseja.

Outi painottaa vahvaa tanssitekniikaa, jolle oppilas voi rakentaa omaa tanssiaan. Outin erikoisalaa on egyptiläinen estradityyli ja musiikin tulkinta, sekä monet kansantanssit. Hän myös valmentaa esiintymään aikovia tanssijoita, jakaen vaativalle egyptiläisyleisölle esiintyessään oppimaansa.

Vaikka Outin repertuaari on hyvin laaja, hän on tullut tunnetuksi taitavasta kyvystään opettaa egyptiläistä tanssitekniikkaa ulkomaalaisille. Hänen uusi nettikurssinsa perehtyy juuri egyptiläisen tanssityylin hienouksiin ja niiden omaksumiseen. Outia pyydetään usein opettamaan milaya-tekniikkaa ja koreografioita. Näiden aiheiden sekä egyptiläisen tanssityylin (mukaan lukien baladi ja shaabi) lisäksi Outi opettaa useimpia egyptiläisiä kansantansseja (saidi, haggala, nubia, fellahi, ghawasee, simsimeya) sekä Arabianniemimaan khalegia.

Hän antaa yksityistunteja Kairossa sekä opettaa tiiviskursseja ympäri maailman.

Kysy lisätietoja Outilta omaa tuntiasi varten.

"Outi on todella hyvin kätketty salaisuus... huippuesiintyjä ja -opettaja."
(Saqra, Seattle USA)


"Minä suosittelen Outin tunteja. Ne antavat tanssillesi todellisen ja rennon Kairon tunnelman ja uusimman egyptiläisen tekniikan."
(Kaidi Udris, Viro)


Outi on Masrah ry:n opettajakoulutuksen kouluttaja.

 

website design by
Michelle Joyce, Website Delight

copyright © Outi 2007–2015 all rights reserved